Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii

Am inteles

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, Editura Cartea în Culori își restrânge activitatea. Toate comenzile plasate în cursul unei luni vor fi expediate prin Fan Courier (taxa livrare: 16 lei) în ultima zi lucrătoare a lunii respective (29, 30 sau 31) sau în primele două zile lucrătoare ale următoarei luni (1 sau 2) și vor ajunge a doua zi.

Puteți modifica ziua și ora livrării după ce primiți mesajul de la Fan Courier.

Dacă ați plasat o comandă și v-ați răzgândit, puteți să solicitați anularea comenzii prin mail la contact@carteainculori.ro.

Dacă localitatea dumneavoastră se află în afara zonei de acoperire a firmei Fan Courier (valabil pentru sate), costul transportului va fi mai mare (40-50 lei). În această situație puteți să optați pentru livrarea prin Poșta Română la același tarif (16 lei), cu ridicarea coletului de la poștă sau să alegeți livrarea prin Fan Courier cu acceptul plății unei taxe de transport de 35 lei, diferența fiind acoperită de editură. Specificați metoda de livrare preferată în această situație excepțională când faceți comanda în rubrica cu informații suplimentare despre comandă.