Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii

Am inteles

Livrarea produselor

Alegeți modalitatea de livrare a coletului: prin Poșta Română sau prin curier în București sau prin curier în țară.
  • Poșta Română, livrare în București și în țară, în 2 zile lucrătoare, cost 10 lei
  • Curier - livrare în București, în 24-48 h, 16 lei
  • Curier - livrare în țară, în 24-48 h, 22 lei

Conditii de returnare

Daca produsul prezinta defecte de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta defecte de fabricatie (pagini lipsa, pagini printate incomplet, pagini sau coperti rupte), acesta va fi inlocuit cu un alt produs, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului, iar costurile de transport implicate (de returnare a produsului si de expediere a unui alt produs lipsit de defecte de fabricatie) vor fi suportate de editura.

Dreptul de returnare:

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Art. 4,b Cap. I, Ord. nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Editura Cartea in culori SRL-D va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Returnarea produselor se face obligatoriu după ce ne-ați notificat în scris, pe email. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate vor fi trimise inapoi editurii, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.