Pentru a va oferi servicii mai bune, carteainculori.ro utilizeaza fisiere Cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de Confidentialitate.
Accepta

Editura Cartea în culori SRL-D vă informează ca pentru a utiliza acest site trebuie sa acceptati cateva reguli si conditii, pentru a putea evita eventuale neintelegeri ulterioare si va solicita citirea cu atentie a conditiilor de mai jos. Vizitarea acestui site si /sau cumpararea cartilor de pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul site-ului.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editura Cartea in culori SRL-D are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Datele cu caracter personal sunt colectate exclusiv pentru confimarea comenzii, pentru informarea clientilor cu privire la evolutia comenzii, pentru gestiunea financiara, pentru promotii.
Completarea de catre Utilizatori a formularelor de pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Editura Cartea in culori SRL-D si cu utilizarea si prelucrarea de catre Editura Cartea in culori SRL-D pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus.
Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal din baza de date a Editurii Cartea in culori SRL-D. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul editurii.

Conditii de returnare

Daca produsul prezinta defecte de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta defecte de fabricatie (pagini lipsa, pagini printate incomplet, pagini sau coperti rupte), acesta va fi inlocuit cu un alt produs, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului, iar costurile de transport implicate (de returnare a produsului si de expediere a unui alt produs lipsit de defecte de fabricatie) vor fi suportate de editura.

Dreptul de returnare:

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Art. 4,b Cap. I, Ord. nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Editura Cartea in culori SRL-D va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Returnarea produselor se face obligatoriu după ce ne-ați notificat în scris, pe email. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate vor fi trimise inapoi editurii, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cum cumpăr

Puteți comanda prin trimiterea datelor de facturare și a adresei de livrare la adresa de email contact@carteainculori.ro sau folosind coșul virtual de cumpărături astfel:

Pasul 1: Adăugați produsele în coș și specificați numărul de exemplare dorite.

Pasul 2: Completați datele de facturare.

Pasul 3: Dacă adresa de livrare nu coincide cu adresa de facturare, bifați butonul "Bifați dacă datele de facturare nu coincid cu cu datele de livrare" și completați datele de livrare.

Pasul 4: Apăsați butonul Salvează.

Pasul 5: Alegeți modalitatea de livrare a coletului: prin Poșta Română sau prin curier în București sau prin curier în țară.

  •               Poșta Română, livrare în București și în țară, în 2 zile lucrătoare, cost 10 lei
  •               Curier - livrare în București, în 24-48 h, 16 lei
  •               Curier - livrare în țară, în 24-48 h, 25 lei

Pasul 6: Bifați căsuța Sunt de acord cu Termenii Serviciului și îi accept necondiționat.

Pasul 7: Alegeți modalitatea de plată: numerar ramburs (cu plata la livrare) sau prin virament bancar (plata se face în avans; apoi este expediată comanda).

Refuzarea unei comenzi

Editura Cartea in culori SRL-D isi rezerva dreptul de a refuza onorarea unei comenzi intr-una din urmatoarele situatii:

  • Nu mai exista pe stoc cartea comandata;
  • Plata dumneavoastra nu a fost confirmata in cazul platii prin transfer bancar;
  • Ati facut in trecut comenzi si nu ati ridicat coletul de la Posta Romana sau de la curier. In acest caz, comanda va fi onorata doar daca va asumati costul tur si retur al coletului neridicat anterior. Efectuati aceasta plata plus costul noii comenzi prin transfer bancar. Dupa confirmarea platii, comanda va fi expediata.

Copyright

Intregul continut al site-ului carteainculori.ro – imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica Web, logo, slogane, baze de date – este proprietatea Editura Cartea in culori SRL-D si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Editura Cartea in culori SRL-D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Litigii

In cazul in care nu se ajunge la un acord pe cale amiabila, conform prevederilor Regulamentului nr. 524/2013, privind soluţionarea online a litigiilor în materie de consum, se poate apela la platforma SOL. Aceasta reprezinta un punct de intrare unic pentru consumatorii și comercianții care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online.

Politici de confidentialitate

In momentul in care ati ales sa accesati site-ul nostru, precum si anumite servicii, aplicatii, diverse unelte online sau mesaje, trebuie sa stiti ca acestea ar putea utiliza cookie-uri proprii sau din partea tertilor, pentru o experienta mai intensa, mai rapida si totodata mai sigura pentru navigare pentru dumneavoastra ori ca facilitate pentru furnizorii de publicitate. Vizualizati politicile noastre de cookies.