Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii

Am inteles

Puteți comanda prin trimiterea datelor de facturare și a adresei de livrare la adresa de email contact@carteainculori.ro sau folosind coșul virtual de cumpărături astfel:

Pasul 1: Adăugați produsele în coș și specificați numărul de exemplare dorite.

Pasul 2: Completați datele de facturare.

Pasul 3: Dacă adresa de livrare nu coincide cu adresa de facturare, bifați butonul "Bifați dacă datele de facturare nu coincid cu cu datele de livrare" și completați datele de livrare.

Pasul 4: Apăsați butonul Salvează.

Pasul 5: Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier în 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Costul este de 16 lei.

Dacă localitatea de destinație este în afara ariei de acoperire a firmei Fan Courier, coletul va fi livrat prin Posta Romana la același preț. Coletul ajunge in două zile lucrătoare și trebuie ridicat de la oficiul postal de care aparțineți.


Pasul 6: Bifați căsuța Sunt de acord cu Termenii Serviciului și îi accept necondiționat.

Pasul 7: Alegeți modalitatea de plată: numerar ramburs (cu plata la livrare) sau prin virament bancar (plata se face în avans; apoi este expediată comanda).

Refuzarea unei comenzi

Editura Cartea in culori SRL-D isi rezerva dreptul de a refuza onorarea unei comenzi intr-una din urmatoarele situatii:

  • Nu mai exista pe stoc cartea comandată.
  • Plata dumneavoastra nu a fost confirmata în cazul plătii prin transfer bancar.
  • Ati făcut în trecut comenzi și nu ați ridicat coletul de la Poșta Romana sau de la curier. In acest caz, comanda va fi onorata doar daca va asumati costul tur si retur al coletului neridicat anterior. Trebuie să efectuati aceasta plata plus costul noii comenzi prin transfer bancar. Dupa confirmarea platii, comanda va fi expediata.

Conditii de returnare

Daca produsul prezinta defecte de fabricatie:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta defecte de fabricatie (pagini lipsa, pagini printate incomplet, pagini sau coperti rupte), acesta va fi inlocuit cu un alt produs, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului, iar costurile de transport implicate (de returnare a produsului si de expediere a unui alt produs lipsit de defecte de fabricatie) vor fi suportate de editura.

Dreptul de returnare:

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Art. 4,b Cap. I, Ord. nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Returnarea se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Editura Cartea in culori SRL-D va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta. Returnarea produselor se face obligatoriu după ce ne-ați notificat în scris, pe email. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila. Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate vor fi trimise inapoi editurii, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.